Antwoord op jouw vragen

Wil je solliciteren bij Hilti, maar heb je nog vragen? Misschien vind je hier het antwoord.

Kan ik solliciteren op meerdere vacatures tegelijk?

Ja. Als je twee of meer passende vacatures ziet, dan kun je solliciteren op beide functies tegelijk. Klik wel maar één keer op ‘Solliciteer nu’ en upload je cv en motivatiebrief voor één sollicitatie. Geef in je brief duidelijk aan in welke vacatures je geïnteresseerd bent, met referentienummer, en we nemen je dan in overweging voor al die functies.

Wanneer krijg ik antwoord?

Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, sturen we je meteen een e-mailtje om dat te laten weten. Daarna kan het een kwestie van dagen of weken zijn. We bekijken alles grondig. En tussen de bedrijven door laten we je steeds weten hoe het staat.

Zijn mijn gegevens wel veilig?

Alle gegevens die je ons bezorgt, worden strikt vertrouwelijk door ons behandeld, en alleen voor zover dit nodig is voor jouw sollicitatie.

Welke documenten moet ik meesturen?

Een actueel cv en een korte motivatiebrief. Daarin beschrijf je waarom je geïnteresseerd bent in de baan en waarom wij jou zouden moeten kiezen. Upload ook je relevante referenties, bijvoorbeeld van je universiteit of stageplaats, of van een eerdere werkgever.

Wat gebeurt er daarna?

We controleren of je sollicitatie volledig is en bekijken je motivatie en geschiktheid. Als wij denken dat jij geschikt bent voor de baan, dan nodigen we je uit voor een telefonisch sollicitatiegesprek. Als dat goed gaat, maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Hoe actueel is het vacatureoverzicht op jullie site?

De lijst is volledig up-to-date. Als er een vacature staat, dan is die open. Solliciteren maar!

Hoe solliciteer ik op een vacature bij Hilti?

Solliciteren bij ons is heel simpel. Je kunt alles gewoon online doen. Bekijk eerst onze openstaande vacatures hier op onze vacaturesite. Zie je niet meteen iets geschikts, kom dan later terug. Ons bedrijf groeit en we werken deze lijst regelmatig bij. Zodra je een vacature hebt gevonden die aansluit op jouw interesses en kunnen, klik dan op ‘Solliciteer nu’ onderaan de functieomschrijving en volg de verdere stappen.

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Absoluut. Als je geen passende vacature ziet, dan kun je ons altijd spontaan een e-mailbericht sturen. Klik hier om ons een open sollicitatie te sturen.