Een unieke werkgever

Welkom bij Hilti. Wij bieden hoogstaande technologische producten, systemen en diensten aan de internationale bouwindustrie. Ons aanbod bevat enkele van de meest ambitieuze technische hoogstandjes. Om deze innovatieve oplossingen aan te bieden aan onze klanten hebben wij toegewijde mensen nodig voor ons team.

Wij hebben een unieke werkcultuur. Bij ons werken mensen met verschillende achtergronden, maar wat iedereen gemeen heeft, is maximale inzet voor de klant. Hilti biedt een dynamische, snelle werkomgeving, waar succes in sterke mate afhankelijk is van teamwork. Wij dagen je uit om grenzen te verleggen. Bij ons voel je de energie stromen.

Hilti heeft 30.000 medewerkers in meer dan 120 landen. Vanuit de sterke positie die wij nu innemen, willen wij de komende paar jaar ons marktleiderschap verder verstevigen. Daarom zijn wij op zoek naar high-performing mensen die Hilti kunnen laten groeien. Ben jij zo iemand?

Bouwen aan een betere toekomst

Hilti werd in 1941 opgericht als klein familiebedrijf en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie.

Wij willen een betere toekomst mogelijk maken. We willen onze klanten helpen om sneller en veiliger te bouwen, met meer durf, zonder daarbij ons verleden te vergeten. We willen trots zijn op onze bijdrage aan de wereld.

Om de integriteit van onze producten te waarborgen hebben wij onze eigen productievestigingen en geavanceerde R&D-centra over de hele wereld. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Schaan in Liechtenstein, waar Martin Hilti het bedrijf 75 jaar geleden oprichtte.

Een warm welkom van onze CEO

“Op het eerste gezicht zou je kunnen denken dat deze industrie niet erg spannend is. Maar dan wil ik iedereen vragen om ons beter te leren kennen. Dan merk je dat Hilti allesbehalve traditioneel is. Onze hele manier van werken is juist dat we dingen anders willen doen, van onze producten waarmee we vaak een pioniersrol vervullen tot onze innovatieve sales- en marketingaanpak en de manier waarop we omgaan met onze mensen.

Onze drive om altijd maar beter te presteren gaat samen met een cultuur waarin zorg en aandacht centraal staan, waarin we tijd nemen om echt naar onze mensen te luisteren, mensen aanraden om zaken ter discussie te stellen en werk te maken van hun eigen carrière.

 

De huidige generatie verwacht tenslotte nieuwe dingen van een werkgever. Daarom laten wij geen kans onbenut om van Hilti een spannende, progressieve en zorgzame werkgever te maken.”

hilti_aboutus_signature_235x147.jpeg

Christoph Loos, Hilti CEO

Continue innovatie in gereedschap en technologie

Ga kijken bij een willekeurig prominent bouwproject en de kans is groot dat je de naam Hilti tegenkomt. Maar bij ons gaat het om meer dan het beste gereedschap.

Wij zijn een vooraanstaand internationaal toeleverancier en sterke marktleider in tal van sectoren. Ons uitgebreide productaanbod gaat van levensreddende brandwerende technologie voor gebruik in ziekenhuizen overal ter wereld tot installatiesystemen die een hogere productiviteit mogelijk maken op boorplatforms en bevestigingsmaterialen die mensen en gebouwen beschermen in aardbevingsgevoelige gebieden. Verder ontwikkelen en leveren wij alle software, diensten en nazorg om onze producten ook op langere termijn te laten functioneren volgens onze hoge normen.

Problemen oplossen, daar draait het om. En die problemen kunnen veel verschillende vormen aannemen. Daarom stemmen wij onze oplossingen af op de specifieke behoeften van onze klanten. En dat dwingt ons tot innoveren.

Alles wat we maken, wordt onderzocht en ontworpen door Hilti. Zo weet je altijd dat het om een product gaat om trots op te zijn.

Indrukwekkende projecten

Ons gereedschap en onze oplossingen worden dagelijks gebruikt op bouwplaatsen over de hele wereld. Klanten kiezen Hilti voor de meest innovatieve projecten ter wereld, van de supersnelle Japanse 'kogeltrein' tot supergeavanceerde stadions en brandwerende technologie. Onze producten en innovaties helpen mensen op alle continenten om een beter leven te leiden. 

Lees verder en kom meer te weten over onze projecten. We hopen dat ze een inspiratie voor je kunnen zijn.

Onze geschiedenis

We hebben een lange weg afgelegd sinds de oprichting van ons bedrijf door Martin Hilti in 1941. En we hebben grote ambitie om te groeien. Bekijk onze geschiedenis om een idee te krijgen van wat wij in onze mars hebben.