Awards

Onze awards en onderscheidingen

Jaar na jaar behoren wij tot de beste werkgevers ter wereld. Dit blijkt uit onpartijdige enquêtes onder onze mensen, die dan kunnen laten weten wat zij vinden van Hilti.

Verder vallen wij regelmatig in de prijzen met onze producten, die erom bekend staan dat ze een verrijking zijn voor de maatschappij met hun innovatieve design en langdurige impact op de mens.

Beste werkgever

Onze blijvend hoge score als een van de beste werkgevers ter wereld geeft al aan hoe het is om te werken bij Hilti. Hier vind je enkele nationale en internationale onderscheidingen die we hebben mogen ontvangen. Op onze lokale vacaturesites staan er nog veel meer.

Great Place to Work voor Hilti België 2020

Ook dit jaar zijn we super trots om het Great Place To Work certificaat in ontvangst te nemen. Deze prijs beloont onze aanhoudende inspanningen om te blijven investeren in onze unieke bedrijfscultuur. Onze nominatie is geen toeval: Het bewijst dat de tevredenheid van onze medewerkers onze top prioriteit blijft, zelfs met de indrukwekkende groei die we de afgelopen jaren hebben gekend.
 

Year
2020
Great Place to Work Awards

Het Great Place to Work® Institute is een internationaal onderzoeks-, advies- en opleidingsbureau dat organisaties helpt bij het creëren van een vertrouwde bedrijfscultuur. Deze award beloont bedrijven die persoonlijke bijdrage en waardering hoog in het vaandel hebben staan en daardoor tot opmerkelijke resultaten komen.

2019 - Hilti Belgium gecertificeerd als Great Place to Work

2016 - Hilti op de 10e plaats Best Workplaces in Europa

2015 - Hilti op de 22e  plaats in de World's Best Multinational Workplaces  

2015 - Hilti Europe op de 12e plaats in de lijst met beste werkgevers van Europa ​

Company Ranking
AbbVie 8
Admiral Group 9
Hilti 10
H&M 11
Volkswagen Financial Services 12

 

Year
2019
Fortune 100 Best Companies to Work For

Elk jaar organiseren Fortune Magazine en Great Place to Work® de meest uitgebreide tevredenheidsenquête onder personeel in Amerika. De anonieme enquête bestaat uit twee delen: enerzijds is er de Trust Index, die mensen vraagt naar hun werktevredenheid, de geloofwaardigheid van het management en het gevoel van kameraadschap, en anderzijds is er de Culture Audit, waarbij wordt gekeken naar werving en selectie, opleiding, interne communicatie, diversiteit, salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

2015 - Hilti US op de 89e plaats in de Fortune 100 Best Companies to Work For

2015 - Hilti US op de 68e plaats in de Fortune 100 Best Places to Work for Millennials

BEDRIJF PLAATS

Wellstar Health System

87

The Cheesecake Factory 

88
Hilti 89
Adobe Systems 90
Capital One Financial Corporation 91
Year
2015
Website
De Sunday Times 100 Best Companies to Work For

Deze ranking van de beste Britse werkgevers is elk jaar opnieuw een belangrijk evenement voor het Britse bedrijfsleven. De score is volledig gebaseerd op de mening van de medewerkers. Mensen nemen deel aan een anonieme enquête over hun motivatie en tevredenheid op het werk en de houding en normen en waarden van hun baas. Deze enquête wordt algemeen beschouwd als het meest complete onderzoek naar de betrokkenheid van het Britse personeel.

2016 - Hilti UK op de 26e plaats in The Sunday Times 100 Best Companies to Work For

BEDRIJF PLAATS
Bravissimo 24
PHD 25
Hilti 26
Penninsula Business Service 27
Cook 28
Year
2015
Awards voor onze industriële vormgeving

Onze producten slepen de belangrijkste designprijzen in de wacht. Dit zijn enkele van onze recente prijzen.

iF Product Design Award

Deze award, die in 1954 in het leven werd geroepen, trekt jaarlijks meer dan 2000 inzendingen uit zo'n 37 landen. De jury bestaat uit gerenommeerde experts. De beste producten krijgen het iF-keurmerk voor hun hoogwaardige vormgeving. In 1957 won Hilti zijn eerste iF Product Design Award voor ons originele verankeringssysteem, het Schlagdübel Gerät. Sindsdien zijn onze producten voortdurend in de prijzen gevallen.

2015 - 5 iF Product Design Awards voor Hilti

2014 - 8 iF Product Design Awards voor Hilti

2013 - 5 iF Product Design Awards voor Hilti

Red Dot Award

Deze award gaat naar producten die uitblinken op het gebied van innovatieve vormgeving, functionaliteit, ergonomie en emotionele waarde, maar ook levensduur en ecologische duurzaamheid. In 2015 deden ongeveer 5000 producten uit 50 landen mee. De jury bestond uit 40 internationale designexperts. Sinds 2004 heeft Hilti elk jaar wel een Red Dot Award gewonnen. In 2010 hadden wij de exclusieve eer om te worden uitgeroepen tot Red Dot Design Team of the Year, een prijs die een bedrijf slechts eenmaal in zijn bestaan kan krijgen.

2015 - 6 Red Dot Awards voor Hilti

2014 - 5 Red Dot Awards voor Hilti

2013 - 6 Red Dot Awards voor Hilti

2010 – Red Dot Design Team of the Year voor Hilti