WAAROM IS HET BELANGRIJK VOOR ONS

Bij Hilti zijn we trots op onze cultuur en onze teams voor wie diversiteit en inclusie kernwaarden zijn. Over de hele wereld behoren we tot de beste werkgevers dankzij onze cultuur van erkenning: alle werknemers worden gewaardeerd en kunnen floreren.

De snelle evolutie van onze wereld van vandaag heeft de grenzen verkleind. Onze grootste groeimogelijkheden liggen dus op markten waar Hilti het minst aanwezig is. De concurrentie neemt toe met steeds diversere en innoverende producten en diensten. Daarom heeft Hilti de keuze gemaakt om een internationaal, multidimensionaal bedrijf te worden.
 

 

Om aan de behoeften van klanten te voldoen, moeten we flexibel en innovatief blijven. We moeten ook groei bevorderen dankzij onze verschillende perspectieven, opvoeding, werkervaring, vaardigheden en talenten. Door ons te richten op diversiteit en inclusie, wordt Hilti een nog aantrekkelijkere en succesvollere onderneming.

We hebben een innovatieve werkomgeving gecreëerd waar iedereen volledig tot zijn recht kan komen en kan blijven leren. Hierdoor kunnen we gemakkelijker gekwalificeerde en getalenteerde mensen van over de hele wereld aantrekken.

"We moeten werken in een gediversifieerde en inclusieve omgeving. Het is met andere woorden noodzakelijk om een grotere diversiteit van denkwijzen, vaardigheden en talenten te bewerkstelligen.
Hiertoe moeten onze leiders absoluut diversiteit en inclusie in onze huidige en toekomstige activiteiten bevorderen. We geloven zo sterk in het belang en het potentieel van diversiteit en inclusie dat we ze hebben opgenomen in onze strategie Champion 2020."

Marco Meyrat
Lid van de Raad van Bestuur

D&I MAKEN DEEL UIT VAN ONZE BEDRIJFSSTRATEGIE

Diversiteit en Inclusie zijn verankerd in onze bedrijfsstrategie Champion 2020. Ons doel is om een gemotiveerd en sterk presterend wereldwijd team te creëren.

We willen erkend worden als een uitmuntende werkgever door:

 
  • Uitzonderlijke carrièremogelijkheden te bieden wereldwijd
  • Te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers
  • Een competitief,  op prestaties gebaseerd salarispakket aan te bieden

De sleutel tot een succesvol wereldwijd team is de diversiteit van onze mensen en gelijke kansen voor iedereen.

Onze mensen vinden Diversiteit en Inclusie belangrijk

“Wanneer ik Hilti-medewerkers van over de hele wereld over hun achtergrond en ervaringen hoor praten in verschillende talen, denk ik bij mezelf dat we een echt multicultureel bedrijf zijn.”

Francesca – Shared Services Advisor – Noord-Europa
 

Khadije - Engineering Manager

“Ik vond het best eng om als pas afgestudeerde bij een bedrijf te gaan werken. Het was mijn eerste baan, net van school en ik wist niet veel. Maar dat laat  Hilti je helemaal niet voelen. Onze algemeen directeur  bracht zelfs alle pas afgestudeerden samen en sprak met ieder van ons persoonlijk. Ik denk niet dat er veel bedrijven zijn waar managers de tijd nemen om met beginners te praten.

Het klinkt misschien gek, maar op het forum van mijn school hadden alle medewerkers op de Hilti-stand een brede glimlach op hun gezicht! Iedereen leek zo blij om voor dit bedrijf te werken. Daar wilde ik meer van weten ... Aanvankelijk was ik doodsbang om naar de bouwplaats te gaan, maar nu vind ik het prachtig. Het is een geweldige kans om met heel verschillende mensen te praten en niet alleen om projecten op papier te zien, maar ze ook tot leven te zien komen.

Geen dag is hetzelfde en daar houd ik van. Ik ben erg blij om voor zo'n zorgzaam en boeiend bedrijf te werken dat mij de kans biedt om een geweldige carrière te maken. Als je het beste uit jezelf wilt halen en je eigen carrière wilt vormgeven met de steun van het bedrijf, dan is Hilti de plek voor jou!"
 

ANDREAS – HOOFD ONDERZOEK EN TECHNOLOGIE VAN HET BEDRIJF

“Ik werk graag met jonge mensen en wil hen graag laten zien hoe ze kunnen evolueren in een industriële omgeving.
Onze creativiteit komt van onze medewerkers. Daarom proberen we mensen aan te trekken met een bepaald profiel, die nieuwsgierig zijn, nieuwe dingen willen ontdekken en willen bijdragen aan innovatieve projecten.”

Wat We doen

Ontdek wat wij als bedrijf doen om diversiteit en inclusie in ons dagelijkse activiteiten te verweven.